serreslife

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικές και λιμενικές Αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διεπράχθη από δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι αλλοδαπός.

Όλα δείχνουν πως οι δύο άνδρες ζήτησαν από την άτυχη κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά, ωστόσο η άρνησή της προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή τους.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς -μέχρι αυτή την ώρα- να έχουν ομολογήσει αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Ο κλοιός γύρω από τους δολοφόνους σφίγγει, καθώς οι λιμενικές αρχές έχουν στη διάθεση τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που πέρασε η νεαρή.

Οπως μεταδίδει η Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής και σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

«Φως» στα αίτια θανάτου της φοιτήτριας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που θα δημοσιευτεί σήμερα Τρίτη.

Σε αντιφάσεις έπεσαν οι δύο ύποπτοι

 

Οπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, κατάθεση στις αρχές δίνει ο Ελληνας ιδιοκτήτης του λευκού βαν, που εθεάθη κοντά στο σπίτι της νεαρής και στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε το μοιραίο βράδυ η άτυχη φοιτήτρια. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που εντόπισε τη σορό της 21χρονης και ενημέρωσε τις αρχές.

Παράλληλα, καταθέτει και ένας νεαρός Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του γιου του ιδιοκτήτη του βαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άντρες έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 21χρονης οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει συμβεί.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές», είπε η μητέρα της.

Σχετικά με το εάν διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: «Είχε πολλές φίλες κατά διαστήματα, για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα - ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Ερωτηθείσα εάν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά: «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα - ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger». 

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί, τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου.΄Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», λέει.

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται από χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

«Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.


Πηγή: | iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης: