serreslife

Συνελήφθησαν δύο άτομα, σε περιοχή των Σερρών και στην Ηράκλεια, σε διαφορετικές περιπτώσεις,για κατοχή ναρκωτικών.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός 42χρονου σε περιοχή των Σερρών,με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και του αστυνομικού σκύλου «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών,χθες το πρωί εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης βάρους 64,5 γραμμαρίων, με καπνό βάρους 10 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.

 

Επιπλέον σε διπλανό χώρο από την οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί τρία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 335 γραμμαρίων που βρέθηκαν στον χώρο.

Ακόμη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνέλαβαν στην Ηράκλεια,χθες το μεσημέρι 60χρονο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,7 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Σε υπαίθριο χώρο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 371 γραμμαρίων που είχε αποκρύψει. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα είχε προμηθεύσει 58χρονο ημεδαπό με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε προμηθεύσει 2 άτομα με ποσότητα κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης: