serreslife

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων μπήκαν επιχειρήσεις στη Ροδόπολη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Βαϊας Βαϊδου, άγνωστοι τα ξημερώματα προχώρησαν σε διαρρήξεις καταστημάτων της περιοχής, αρπάζοντας χρήματα και εμπορεύματα.

Οι δράστες, με τη χρήση λοστού, παραβίασαν την πόρτα του ταχυδρομικού πρακτορείου, ψάχνοντας για χρήματα. Μόλις είδαν ότι η λεία τους ήταν μικρή, πήγαν και στο βιβλιοπωλείο, όπου συστεγάζεται με το ταχυδρομικό πρακτορείο.
Στο στόχαστρό τους μπήκε, επίσης, το πρακτορείο Προπο, από το οποίο δεν δίστασαν να αρπάξουν μέχρι και σκρατς, θέλοντας μάλλον να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά και το περίπτερο, στο οποίο και κατάφεραν τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς άρπαξαν πολλά από τα εμπορεύματα, που μόλις λίγο πριν είχε προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης του.
Ωστόσο, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτουν κάποια από τα καταστήματα της περιοχής. Σύμφωνα με αυτό το υλικό, υπάρχουν τέσσερις κουκουλοφόροι, καθώς κι ένας ακόμη που τους περιμένει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε παρατημένο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομία επεξεργάζεται το υλικό που έχει στη διάθεσή της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην προσπάθειά της να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

serreslife

Διαβάστε επίσης: