Ένταση δημιουργήθηκε και πάλι στην Κωνσταντίνου Καραμανλή με το πρόβλημα που ταλανίζει τους Σερραίους Επιχειρηματίες της εστίασης σχετικά με το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων.

Συγκεκριμένα χθες συνεργεία του Δήμου , μετά από τις ενημερώσεις και τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί, αναγκάστηκαν να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα από το μαγαζί για να τηρήσουν το Νόμο.
Ως εδώ καλά.

Πάμε να τα πάρουμε όλα όμως με τη σειρά από τότε που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Χρυσάφη.

Ήταν Ιούνιος του 2019 (από το Μάιο του 2019 έχουμε Δήμαρχο Χρυσάφη αλλά δεν έχει αναλάβει ακόμη), τότε που ζήσαμε παρόμοια σκηνικά, και από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσαφης υπογράμμιζε ότι δεν θέλει να πλήξει την επιχειρηματικότητα, και ότι θα θέσει το θέμα σε νέα βάση και εκ του μηδενός, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα διέλευσης στην Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Και έρχεται το 2023 και αφού περνάει η “περίοδος χάριτος του Κορονοϊού” για την Δημοτική Αρχή έρχεται και πάλι το θέμα στο προσκήνιο και αναγκάζουν τους Σερραίους επιχειρηματίες να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα.
Τώρα πάντως η Δημοτική Αρχή αναφέρει πως δεν μπορεί να αλλάξει την Κανονιστική τους επόμενους μήνες γιατί βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και δεν επιτρέπεται.
Αν βγει και πάλι η Συμμαχία Σερραίων θα το συζητήσουμε και πάλι δηλώνει η Δημοτική Αρχή!

Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Θα σταθούμε στις σχετικές δηλώσεις του Αντιδήμαρχου κ.Μισιρλή που έκανε χθες για το θέμα και αναφέρει πως η Δημοτική Αρχή δεν κλείνει το μάτι σε κανέναν και είναι εδώ για όλους τους Σερραίους και όχι για λίγους…

Ως γνωστό ο Δήμαρχος δεν εκτίθεται στα ΜΜΕ για τέτοια θέματα που “χαλάνε την εικόνα του” και βάζει άλλους να βγάλουν το “φίδι από την τρύπα”
βλέπε:
γήπεδο Πανσερραϊκού, Νυχτοπάτης
ακύρωση συναυλίας FY, Παλάζη κ.α

Δηλαδή εμείς οι Σερραίοι πρέπει να θεωρήσουμε ότι όπου υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα είναι με την άδειά τους και δεν υπάρχει πουθενά αλλού πρόβλημα διέλευσης στην πόλη.
Υπάρχουν σημεία στην πόλη που δε χωράει να περάσει όχι ζευγάρι αγκαζέ αλλά ούτε μητέρα με καρότσι…

Με σλάλομ, ένας ένας στη σειρά και το "Συγνώμη να περάσω" κάτω από τη γλώσσα είναι τα απαραίτητα εφόδια για να κυκλοφορήσεις σε πολλά σημεία της πόλης μας.

Οπότε ή δίνετε άδεια ή τους κλείνετε το μάτι ή ζείτε σε άλλη πόλη και δε βλέπετε το πρόβλημα…
γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά σε όλα σχεδόν τα πεζοδρόμια και τις πλατείες (στο κέντρο αλλά και περιμετρικά)

Παν μέτρον άριστον λέει ο σοφός λαός και το Παντού θα συμπληρώσουμε εμείς για να μην έχει κανένας πρόβλημα.
Και τα καταστήματα εστίασης να είναι ικανοποιημένα αλλά και ο κόσμος που τα χαίρεται ή απλά τυχαίνει να περνάει από εκεί.

Παντού όμως...

Λογικά ο Δήμαρχος για να “πάρει τη φωτογραφία” στη συνάντηση που είχε στις 4/2 με αντιπροσωπεία τους, ή τους υποσχέθηκε πως θα έλυνε το πρόβλημα ή τους έκλεισε το μάτι

Δεν ξέρουμε όμως αν το έκλεισαν και αυτοί… Θα φανεί!

Διαβάστε επίσης: