Στις Σέρρες και στο Δημοτικό Κατάστημα, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 12.00μμ πραγματοποιήθηκε Τακτική Μεικτή (διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών με θέμα την Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023, στην Αθήνα με εκτιμώμενη συνολική δαπάνη 500€.

Κατά την μετακίνησή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σερρών θα επισκεφτεί: το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας περί του Πράσινου Ταμείου, για υποθέσεις του Δήμου Σερρών.

Μάλιστα κρίνεται απαραίτητη η έκτακτη μετακίνηση του Δημάρχου στη συγκεκριμένη ημερομηνία, και η επίσκεψη στο ανωτέρω Υπουργείο, για λόγους εξασφάλισης χρηματοδότησης του Δήμου Σερρών.

Η οικονομική Επιτροπή έγκρινε ομόφωνα την μετακίνηση αυτή

Και που είναι το μεμπτό και το κάνετε θέμα θα αναρωτιέστε τώρα κάποιοι , Σωστά;

Όπως πολλοί Πανσερραϊκοί, αλλά και μη τόσο φίλαθλοι της ομάδας μας,θα θυμάστε πως ο Πανσερραϊκός την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου είχε τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο και ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον αγώνα από τα επίσημα μαζί με την Διοίκηση και φίλους της ομάδας.

Κάποιοι έτρεξαν να σχολιάσουν αυτή την παρουσία του Δημάρχου πως έγινε με περίσσιο θράσος καθώς όταν επί ενάμιση χρόνο έχουν έρθει τα χρήματα από το υπουργείο υποδομών (1.000.000 € ) για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου του Πανσερραϊκού και δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα το παραμικρό ,να τρέχεις στην Αθήνα ώστε να παρακολουθήσεις τον αγώνα με την ΑΕΚ από την σουίτα των φιλοξενούμενων για να πάρεις μέρος της δόξας από την επιτυχία της ομάδος και της διοίκησης.

Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως η μετακίνηση αυτή στην Αθήνα για επίσκεψη στο Υπουργείο έγινε εσκεμμένα αυτή την ημερομηνία για παρακολουθήσει τον αγώνα του Πανσερραίκού με έξοδα του Δήμου καθώς δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος αλλά και δεν είχαν κάποια ενημέρωση από τον Δήμαρχο όπως όφειλε στους Σερραίους (καθώς η μετακίνηση έγινε με χρήματα των Σερραίων) και έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν κατά την επίσκεψη του σε Υπουργείο.

Εμείς δεν υιοθετούμε καμία από αυτές τις “δεύτερες σκέψεις” των Σερραίων αλλά θα σχολιάσουμε όλο αυτό με την φράση Αβε τι σύμπτωση ήταν αυτή!

και θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλου με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.


Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού μίλησαν:

" 1.000.000€ για το γήπεδο παραχωμένα και ο Δήμαρχος λεζάντα στην opap Αρένα !!!!



Διαβάστε επίσης: