Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν.Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο οποίος τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία στις ερχόμενες εκλογές του ΕΒΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Μαλλιαράς μιλώντας στο περιοδικό ΜΕΤΑmagazino και το δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο τόνισε ότι «οι θέσεις του υπάρχοντος συνδυασμού θα αποτελέσουν τη βάση για τις προτάσεις της διοίκησής μας, τις οποίες, όμως, θα αναπτύξουμε περαιτέρω μέσα από νέες συμμαχίες, συνεργασίες και ενέργειες. Η παρακαταθήκη, που άφησε ο Χρήστος Μέγκλας θα αποτελέσει οδηγό για να εξελίξουμε το έργο του και να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο το Επιμελητήριο μας», σημείωσε ο κ.Μαλλιαράς.

Σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης και ερωτηθείς σχετικά με τα «δυνατά αναπτυξιακά χαρτιά» των Σερρών ο κ.Μαλλιαράς εξέφρασε την άποψη ότι «το πιο δυνατό αναπτυξιακό «χαρτί του Ν.Σερρών αποτελεί αυτή τη στιγμή το Επιχειρηματικό Κέντρο SER-EXPO«ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», το οποίο και σκοπεύουμε να αναδείξουμε με κάθε δυνατό μέσο. Θερμοκοιτίδα start-upεπιχειρήσεων, μόνιμο συνεδριακό κέντρο, μόνιμος εκθεσιακός χώρος, συναυλιακός χώρος, επισκέψιμοι χώροι, χώροι πολιτισμού, άθλησης και αναψυχής είναι μερικές από τις δομές που θα αναπτυχθούν στο Επιχειρηματικό Κέντρο. Στόχος μας είναι να καταστεί Επιχειρηματικό Κέντρο - Πρότυπο για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων», υπογράμμισε με έμφαση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.

Διαβάστε επίσης: