Επίθεση στο πρόσωπο του Δημάρχου κ.Χρυσάφη εξαπέλυσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γκότσης σχετικά με την προμήθεια των 4 μίνι ηλεκτροκίνητων απορριμματοφόρων οχημάτων.
Δεν τα προμηθευτηκατε εσείς κύριε Χρυσάφη, βρισκόταν στο αμαξοστάσιο από τον Ιούλιο 2019 απλά εσείς τα θέσατε μόνο σε λειτουργία αναφέρει ο κ.Γκότσης και γράφετε αναλήθειες στα Δελτία Τύπου που εκδίδετε

Διαβάστε τι ανέφερε αναλυτικά ο κ.Γκότσης

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!
Κύριε Δήμαρχε, ο πολιτικός πολιτισμός έχει και τα όρια του οταν μάλιστα υπάρχει μόνο από την μία πλευρά!
Εμείς δεν σε κρίνουμε για το εργο σου γιατί απλά είσαι μόνο 2 μήνες στην εξουσία.
Θα σε κρίνουμε όμως για τις αναλήθειες σου στα Δελτία τύπου για θέματα που αφορουν έργα και προμήθειες που δεν σου ανήκουν!
Εξεδωσατε λοιπόν Δελτίο που λέτε οτι ο Δήμος προμηθεύτηκε πρόσφατα 4 μίνι ηλεκτρονικά απορριμματοφορα οχήματα.
Μόνο που δεν τα προμηθευτηκατε εσείς κύριε Χρυσάφη.
Η ΑΛΉΘΕΙΑ!!!
Τον Απρίλιο του 2017 η Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη πήρε θετική αξιολόγηση στην ένταξη του επιχειρησιακου προγράμματος για τη Στρατηγική Αστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!
Και αρχές του Ιουλίου 2019 παρελήφθησαν και εγκατασταθηκαν στο αμαξοστάσιο.
Και απλά εσείς το μόνο που έπρεπε και πρέπει να κάνετε είναι να τα θέσετε σε λειτουργία, δηλαδή να τα χρησιμοποιήσετε για την αποκομιδή των απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης.
Ειναι ντροπή κύριε Δήμαρχε να κρύβεις την αλήθεια και να εκδίδεις Δελτίο τύπου ότι τα προμηθεύτηκες πριν λίγες ημέρες.
Πρέπει να γνωρίζεις ότι κανένας δεν άντεξε για πολύ στην εξουσία με ψέματα!!


Και διαβάστε εδώ ή παρακάτω το Δελτίο Τύπου που είχε εκδόσει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών για τα 4 νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Εδώ και λίγες μέρες, ο στόλος της Διεύθυνσης Καθαριότητας έχει ενισχυθεί με τέσσερα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα, μικρού μεγέθους, τα οποία συμβάλουν στη συλλογή-μεταφορά, την εκφόρτωση απορριμμάτων και την πλύση, τοπικά, οδών του κέντρου της πόλης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο τετράκυκλα ηλεκτροκίνητα οχήματα τύπου ανατρεπόμενου κάδου, ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και ένα τετράκυκλο ηλεκτροκίνητο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και πλυστικό μηχάνημα 200lt.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Σερρών, συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου και στην αισθητική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.

Η προμήθεια των 4 οχημάτων χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ04 “Υποστήριξη της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς“ στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης των Σερρών.

Από το γραφείο τύπου

Διαβάστε επίσης: