serreslife

Σε «ζούγκλα» έχουν μετατραπεί πολλά πεζοδρόμια στο κέντρο των Σερρών αλλά και σε συνοικίες, καθώς έχουν στην κυριολεξία χορταριάσει και καθίστανται σε αρκετές περιπτώσεις αδιάβατα για τους πεζούς.

Σερραίοι διαμαρτύρονται για την άθλια κατάσταση και ζητούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σερρών να προχωρήσει σε κόψιμο των χόρτων, αφού όπως επισημαίνουν «αυτή η εικόνα είναι απαράδεκτη».

Χορταριασμένα είναι και πολλά ρείθρα, καθώς έχουν να αποψιλωθούν αρκετούς μήνες. Εμείς, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες συμπολιτών κάναμε ένα οδοιπορικό σε σημεία που μας υποδείχτηκαν και πραγματικά το πρόβλημα καταδεικνύεται με αδιάψευστο μάρτυρα το φωτογραφικό φακό μας.

Για παράδειγμα, το πεζοδρόμιο στην οδό 8ης Μαΐου, στην περιοχή της Καλκάνη, το οποίο εκτός από τη στενότητα που παρουσιάζει, έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, αφού τα χόρτα έχουν ξεπεράσει σε ύψος το ένα μέτρο. Ανάμεσα στα χόρτα υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια, με τους περίοικους να διαμαρτύρονται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς αρμόδιος από το Δήμο Σερρών δεν δίνει σημασία».
serreslife

serreslife

serreslife


Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσ/φος)

Διαβάστε επίσης: