serreslife

Στην οριστική εκκαθάριση της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός θα προχωρήσει στις 4 Μαρτίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν της ομάδας θα πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία οποιαδήποτε Τράπεζα και να φέρουν τις αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς επίσης και τυχόν πληρεξούσια στα γραφεία της Εταιρείας, 5 τουλάχιστον ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που ορίστηκε για τη συνεδρίασή.
Παράλληλα θα ζητηθεί να απαλλαγούν από τις όποιες ευθύνες όλοι οι μέτοχοι εκτός από τους Θεοδωρίδη Λάζαρο, Γιορντάμη Ευθύμιου και Τροσκόφ Δημήτρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός:
«Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. αυτής, καλούνται οι κύριοι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Μαρτίου 2014 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το μοναδικό θέμα το οποίο έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Λύση και θέση υπό εκκαθάριση της Εταιρείας, ορισμός εκκαθαριστών, απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ., πλην των κ.κ. Θεοδωρίδη Λάζαρο, Γιορντάμη Ευθύμιο και Τροσκόφ Δημήτριο.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρέπει , σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν τις μετοχές τους στα γραφεία της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε μία οποιαδήποτε Τράπεζα και να φέρουν τις αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς επίσης και τυχόν πληρεξούσια στα γραφεία της Εταιρείας , πέντε [5] τουλάχιστον ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που ορίστηκε για τη συνεδρίασή της η   Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας στην ορισθείσα ημερομηνία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας που βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών».    

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...