serreslife

Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (19/5) με την οποία ενημερώνει τους φίλους του Πανσερραϊκού ότι στόχος είναι η εξυγίανση της ομάδας με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Στην ανακοίνωση κάνει λόγω για «νέο συνεταίρο» χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του, κάτι που πιθανόν δείχνει ότι ο «συνεταίρος» δεν θέλει να γίνει γνωστό ακόμη το όνομά του, πριν ξεκαθαρίσει η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. Επίσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έγινε μια κατ’αρχήν συμφωνία, η οποία όμως θα εξαρτηθεί από την «διαδικασία εξυγίανσης». Το μόνο όνομα που αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι αυτό του κ.Ε.Γιορντάμη ό οποίος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, θα επιβλέπει την όλη διαδικασία της «εξυγίανσης της ομάδας και της αποκατάστασης των εκκρεμών χρηματοοικονομικών θεμάτων». Σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο σχετικά με το ποιος είναι ο εμπειρογνώμονας κ. Ευθύμιος Γιορντάμης,  διαπιστώσαμε ότι εμφανίζεται να έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής (F&B Manager) του… ALLOU! FUN PARK. Πάντως οι κινήσεις που γίνονται είναι προσεκτικές, ενώ χαρακτηριστικό του οικονομικού μεγέθους του υποψηφίου επενδυτή, είναι ο,τι ο γιος του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη, Λάζαρος, στην επιστολή του κάνει λόγο και για «επαναδραστηριοποίηση της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Πανσερραϊκού»

Η ανακοίνωση

«Με σκοπό την πλήρη διαφάνεια και την ορθή ενημέρωση των οπαδών και φιλάθλων της ομάδας μας, που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον Πανσερραϊκό, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ο σύλλογός μας θα καταφέρει να βγει ζωντανός και δυνατότερος μέσα από την δύσκολη περίοδο που διανύει. Η δυναμική του συλλόγου που πηγάζει από την ιστορία του και τον λαό του, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και με βοήθησαν ώστε να προσεγγίσω τον νέο μου συνέταιρο, ο οποίος θα με βοηθήσει στο δύσκολο έργο της ισχυροποίησης της ομάδας.

Καλείται όλη η Πανσερραϊκή οικογένεια, η σημερινή διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές, τους παλαίμαχους και τους οργανωμένους οπαδούς μας, να συνεργαστούν ομαδικά με μοναδικό σκοπό το καλό του Πανσερραϊκού. Ξεκινάει άμεσα η διαδικασία εξυγίανσης της ομάδας και της αποκατάστασης των εκκρεμών χρηματοοικονομικών θεμάτων, υπό την εποπτεία του από κοινού επιλεγμένου εμπειρογνώμονα κυρίου Γιορντάμη Ε. και των συνεργατών του, ώστε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου. Μόνο το οικογενειακό κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας θα μας επιτρέψει να πετύχουμε την άμεση εξυγίανση και σταθερότητα.

Το πλάνο της εξυγίανσης και ισχυροποίησης της ομάδας συμπεριλαμβάνει την δημιουργία υποδομών που θα φέρουν τον Σερραϊκό κόσμο πιο κοντά στον Πανσερραϊκό και τον αθλητισμό και θα προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο το κοινωνικό σύνολο. Μέσα στα σχέδια είναι μεταξύ άλλων η επαναδραστηριοποίηση της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Πανσερραϊκού και η ενδυνάμωση των ακαδημιών μας.

Με εκτίμηση,

Λάζαρος Θεοδωρίδης»

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...