driftwarsΗ Flat Out ΕΠΕ επιστρέφει στις Σέρρες, το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου 2010.

Το Σάββατο θα έχουμε την πρεμιέρα για το νέο θεσμό “Lap Battle”, όπου όσοι επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην πίστα των Σερρών, να κυνηγήσουν τον καλύτερο χρόνο και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους, τα όρια τους αλλά και των αυτοκινήτων τους, φυσικά με τους απαραίτητους κανόνες και προδιαγραφές ασφαλείας. Η είσοδος για το Σάββατο θα είναι δωρεάν.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, θα διεξαχθεί στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο 6ος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήματος Driftwars 2010, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι οδηγοί υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πολύ θέαμα, αφού η συγκεκριμένη πίστα τους δίνει τη δυνατότητα για περάσματα με υψηλές ταχύτητες και μεγάλες γωνίες. Θεαματικά διπλά Drift περάσματα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη με πολύ δυνατά αυτοκίνητα των οποίων οι ιπποδυνάμεις φτάνουν μέχρι και 750 άλογα, αλλά και με οδηγούς που πραγματικά έχουν εκτοξεύσει τις οδηγικές τους ικανότητες και τον ανταγωνισμό στα ύψη.

Η είσοδος για την Κυριακή θα είναι €20.

Έναρξη και τις 2 ημέρες: 13:00.

Περισσότερες πληροφορίες για “Lap Battle” και “DriftWars 2010” στο Driftclub.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 327 επισκέπτες