Ωραίες στιγμές και πλατιά χαμόγελα το βράδυ της Πέμπτης (27/05/2021) στα γραφεία του Club της Λίβερπουλ στις Σέρρες, στην οδό Δυτικής Θράκης 22, καθώς τα μέλη του δραστήριου αγγλικού συλλόγου είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν ένα «σπλάχνο» της λατρεμένης τους ομάδας.

Ο άλλοτε παίκτης του Πανσερραϊκού, μετέπειτα του Ολυμπιακού και από τις 10/08/2020 ποδοσφαιριστής του λαοφιλούς αγγλικού συλλόγου της Λίβερπουλ, ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του σερραϊκού Club και συνομίλησε με ενθουσιασμό και ζωντάνια με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Μάλιστα, οι τελευταίοι αναγνωρίζοντας πλήρως το έργο και την προσφορά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή τού απέδωσαν και συμβολική τιμητική πλακέτα.

Ο 25χρονος Σερραίος διεθνής αριστερός μπακ, που έχει τετραετές συμβόλαιο με τους "Reds" βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη γενέτειρά του για ολιγοήμερη ξεκούραση, καθώς το πρόγραμμα που έπεται λόγω και των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδος είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο».

Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος) 

serreslife
serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...