Ξέφρενα πανηγύρια για την Άνω Μερά, την ομάδα της Μυκόνου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Κυκλάδων και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Πανηγύρια και για τους πέντε Σερραίους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές, αφού αγωνίζονται στην ομάδα της Μυκόνου.

Πρόκειται για τον πορτιέρο, Γιώργο Τζάβρα, τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας, Θάνο Χατζάκο, τον επιτελικό μέσο, Άκη Καρφαρίδα, τον επιθετικό, Τόλη Δημητρανόπουλο και τον αμυντικό Μένιο Κωφοκώτσιο.

Οι Σερραίοι ήταν πρωταγωνιστές στον τελικό μιας και αγωνίσθηκαν και οι πέντε, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναξιακό που κρίθηκε στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 1-1. Μάλιστα ο μεν Άκης Καρφαρίδας εκτέλεσε εύστοχα το 2ο πέναλτι, ο δε Θάνος Χατζάκος, εκτέλεσε εύστοχα το 5ο τελευταίο και πιο κρίσιμο πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του, ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου.

Πηγή: serresgoal.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...