Την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων της για αυτό το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου 2019 αποφάσισε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που η Ένωση αποφασίζει αναβολή των αγώνων λόγω της κακής κατάστασης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων από την έντονη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

«Αναβολή αγώνων Ε.Π.Σ.Σ(19-20/01/2019)

Η Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων της Επίλεκτης, της Ανώτερης και της Β΄ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 19-20/01/2019, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τους και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς στην πλειοψηφία τους τα γήπεδα του Νομού είναι σκεπασμένα με χιόνι και πάγο. Ολόκληρο το πρόγραμμα μετατίθεται κατά μία αγωνιστική.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως μετατίθεται και η επανέναρξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών(Κ10-Κ12-Κ14-Κ16) κατά μία εβδομάδα(9-10/2)».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...