Την οριστική αναβολή των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου αποφάσισε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών.

Ο λόγος της αναβολής είναι η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων που εγκυμονούν κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα η Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα μετατίθεται κατά μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

«Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της Επίλεκτης, της Ανώτερης και της Β΄ Κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 12-13/1/2019, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας των αγωνιστικών χώρων, που εγκυμονούν κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα μετατίθεται κατά μία αγωνιστική».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...