serreslife

Το  δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στα χαρτιά κέρδισε ο Πανσερραϊκός που πήρε τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνος κόντρα στη Σπάρτη για την 30η αγωνιστική της Football league.

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού παρατάχθηκε κανονικά στις 17:00 μ.μ. στη σέντρα του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου Σερρών όπως και ο διαιτητής Δημήτρης Δραγάτης με τους βοηθούς του Χριστάκογλου και Γούτα. Η Σπάρτη όμως δεν βρισκόταν στο γήπεδο αφού η αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε στις Σέρρες λόγω των προσφυγών που έκαναν 15 ποδοσφαιριστές της για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.

Το σκηνικό ήτανε ασυνήθιστο αλλά και «μελαγχολικό» με την εικόνα των διαιτητών και μιας μόνο ομάδας να κατευθύνεται από τα αποδυτήρια στη σέντρα του γηπέδου όπως έπρεπε να γίνει σύμφωνα με τον ΚΑΠ.

«Φέτος τα έχουμε δει όλα» είπε ο αρχηγός του Πανσερραϊκού Γιάννης Βοσκόπουλος καθώς αυτός και οι συμπαίκτες του κατευθυνόταν προς τη σέντρα.

Ο Διαιτητής Δημήτρης Δραγάτης έγραψε στο Φ.Α. «Η γηπεδούχος ομάδα παρατάχθηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο την προκαθορισμένη ώρα. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε.  Ανέμενα εύλογο χρονικό διάστημα και έκλεισα το Φ.Α.»

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού ήταν:

Πανσερραϊκός (Διλμπέρης) Μέλκας, Ντοράγκι, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Ρούτσης και Κάκκο.

Στον πάγκο: Ρίστιτς, Πόζογλου, Παπατζίκος, Σιάκκας, Κανούλας, Γιαξής και Ταχματζίδης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 366 επισκέπτες