serreslife

Διεθνές συνέδριο με θέμα “Αγροδιατροφικός τομέας-Νέες τεχνολογίες-Επιχειρηματικότητα και Τοπική Ανάπτυξη θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο Φίλλιπος Ξενία στις 24-27 Μαΐου 2018. Ώρα έναρξης στις εφτά το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστο Γρηγοριάδη την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσουν το Συνέδριο.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχουν κληθεί να μιλήσουν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες όπου θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα όπως, αγροτροφικός τομέας και ανάπτυξη τοπικής οικονομίας, Δασοπολιτικά Μέτρα για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, η ασφάλεια τροφίμων ως Παγκόσμιο Δημόσιο Αγαθό, χρηματοοικονομική ανάλυση γεωργικής επιχείρησης, το Επιχειρηματικό Περιβάλλον στις αγροτικές περιοχές του Νομού Σερρών, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον αγροδιατροφικό τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας κ.α .

“Ο Δήμος Σερρών επενδύει στη γνώση και στηρίζει τον πρωτογενή τομέα . Οι συμπολίτες μας που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γη οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους, και να γίνονται πιο ανταγωνιστικοί. Η ευλογημένη σερραϊκή γη μπορεί να μας θρέψει όλους, όπως το έκανε εδώ και πολλές δεκαετίες, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις σημερινές απαιτήσεις. Καλώ όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου γιατί πιστεύω ότι θα αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από όσα χρήσιμα ακούσουν” δήλωσε ο κ. Αγγελίδης στη συνέντευξη τύπου.

serreslife

Διαβάστε επίσης: