serreslife

Πτώμα ανδρός βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην οδό Εμμανουήλ Παπά στις Σέρρες, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση στον νεκρό άνδρα που βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Σερρών.

«Ο νεκρός φέρει ευρήματα θανατηφόρας κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από θλων και τέμνον όργανο, όχι μια αλλά πολλαπλές κακώσεις από το συγκεκριμένο όργανο, αιτία του θανάτου του είναι αυτή» είπε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας πως υπάρχουν και ευρήματα σήψης τα οποία καταστρέφουν όλο το υλικό, όπως επίσης και δράση τρωκτικών.


Όσον αφορά την ηλικία του άτυχου άνδρα την προσδιόρισε από 35 έως 55 χρόνων, λέγοντας πως θεωρείται άγνωστος τουλάχιστον από την αστυνομία. Το όργανο από το οποίο προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ταιριάζει περισσότερο με τσεκούρι. Στο τόπο του συμβάντος βρίσκονται συνεργεία εγκληματολογικών ερευνών Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Το πτώμα εντοπίστηκε σήμερα από έναν γνωστό του νεκρού άνδρα, Βούλγαρο στην καταγωγή – ο οποίος είχε να τον δει τουλάχιστον 20 ημέρες και αναζητώντας τον, κατευθύνθηκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου αντίκρισε το φρικτό θέαμα και ενημέρωσε την αστυνομία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

update 16/2Συνεχίζονται οι έρευνες για τον νεκρό άντρα

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 160 επισκέπτες