Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που αφορά τον νεκρό άντρα – αγνώστων λοιπών στοιχείων , που βρέθηκε χθες το μεσημέρι (δείτε εδώ το άρθρο) μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις Σέρρες .

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση, ο νεκρός φέρει ευρήματα θανατηφόρας κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης από θλων και τέμνον όργανο, πιθανότατα τσεκούρι. Όσον αφορά την ηλικία του άτυχου άνδρα προσδιορίζεται από 35 έως 55 χρόνων και δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του. Πιθανολογείται πως πρόκειται για έναν άντρα βουλγαρικής καταγωγής που κατά καιρούς διέμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Σερρών και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το πτώμα εντοπίστηκε από έναν γνωστό του νεκρού άνδρα, Βούλγαρο στην καταγωγή – ο οποίος δεν τον είχε δει τις τελευταίες ημέρες και αναζητώντας τον, κατευθύνθηκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου αντίκρισε το φρικτό θέαμα και ενημέρωσε την αστυνομία, άντρες της οποίας βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος όπως και συνεργεία εγκληματολογικών ερευνών Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 371 επισκέπτες