serreslife

Στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Στα πλαίσια αυτής της ημέρας, σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017:

  1. Στις 11:00 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ μεικτών ομάδων αγοριών & κοριτσιών σε συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο «Ίκαροι» Σερρών, με το σύνθημα «Υπέρ της Ισότητας, κατά της Έμφυλης Βίας».
  2. Στις 20:00-21:00 στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, θα βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Κ. Καραμανλή και Εμμ. Ανδρόνικου (Πλατεία Κρονίου – street work) προς ενημέρωση των πολιτών με διανομή έντυπου υλικού.
  3. Στις 21.15 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Όλγα»  του Μιχάλη Κοβανίδη, με την Καλλιόπη Ευαγγελίδου και μουσική Κωνσταντίνου Ευαγγελίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών στην Κεντρική Σκηνή με ελεύθερη είσοδο – Συνδιοργάνωση: Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών, Ε.Γ.Ε.- Σπίτι της Γυναίκας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας για το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Σερρών είναι:     
Δ/νση: Ίωνος Δραγούμη 10, Τ.Κ. 62122 – Σέρρες
Τηλ.:  23210-22253, Fax : 23210-22268
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή: 07.30 έως 17.00
E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fb page: www.facebook.com/sumvouleutikokentrogunaikwnserrwn
Blog: https://womenaidserres.wordpress.com/

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: