Το 2015  η δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή, έκανε ένα υπέροχο γάμο με τον άντρα της ζωής της το γνωστό δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα! Τη Μαρία τη γνωρίσαμε από τα δελτία ειδήσεων αλλά και από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» και «Μοmmy» στο Mega!

Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται με την τηλεόραση αλλά πίσω από τις κάμερες! Συγκεκριμένα η Μαρία έχει τη γενική διεύθυνση του καναλιού Δίκτυο – Τηλεόραση στις Σέρρες! Το κανάλι δημιούργησαν οι γονείς της Μαρίας και εκείνη το ανέλαβε εξολοκλήρου όταν η αδελφή της Φωτεινή Αραμπατζή εξελέγη βουλευτής!  Η Μαρία Αραμπατζή όμως αυτή την περίοδο έχει κάθε λόγο να είναι πιο χαρούμενη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού είναι 6,5 μηνών έγκυος! Σε λίγους μήνες η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο του παιδάκι που θα είναι αγοράκι!

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο υπέροχος γάμος με τον δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα!

Ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν η αδελφή της Μαρίας, Φωτεινή, της γνώρισε τον γοητευτικό δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα έτσι ώστα να ξεκαθαρίσουν κάποια νομικά θέματα, για το κανάλι. Η γνωριμία τους αυτή ήταν καρμική… Αμέσως έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου! Μάλιστα ο γάμος θα γινόταν πιο νωρίς αν δεν υπήρχαν το καλοκαίρι τα… capital control!

O γάμος αστραπή αποδείχθηκε απλά υπέροχος για το ερωτευμένο ζευγάρι αφού περνούν υπέροχα μαζί και τώρα ο γιος του θα σφραγίσει τον μεγάλο έρωτά τους και την ευτυχία τους!

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης: