serreslife

Κάθε βραδιά στο Sinatra είναι ξεχωριστή!
Εμείς οι Σερραίοι είμαστε τόσο τυχεροί... Όχι μόνο γιατί έχουμε την Κοιλάδα μας και μπορούμε να ξεφεύγουμε τις καλοκαιρινές βραδιές από τη ζέστη του κέντρου της πόλης, αλλά γιατί εκεί βρίσκουμε ένα μαγαζί-στολίδι, όπως είναι το Sinatra, δημιουργημένο με προδιαγραφές που ξεφεύγουν από τα όρια του νομού μας και κυρίως γιατί οι άνθρωποι του Sinatra έχουν διαμορφώσει ένα τόσο πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα, που σου δίνει κάθε λόγο να θέλεις να το επισκέπτεσαι κάθε βράδυ.

Τη Δευτέρα πίνουμε χαλαρά το ποτάκι μας απολαμβάνοντας την υπέροχη ατμόσφαιρα και κρατάμε δυνάμεις γιατί την Τρίτη έχουμε GOLD, the golden party. Ο γνωστός dj Chris Kaltsas έρχεται από τη Θεσσαλονίκη έχοντας ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ελληνικές και ξένες επιτυχίες των χρυσών δεκαετιών.

Την Τετάρτη ταξιδεύουμε γευστικά στον κόσμο με τις πιο απίθανες θεματικές βραδιές. Asian & Sushi night, Burger night κ.α. γιατί μας αρέσει να δοκιμάζουμε το διαφορετικό.



Τις Πέμπτες “φυσάει” τροπικό αεράκι σε μια Aloha βραδιά με τα πιο δροσερά, καλοκαιρινά cocktails από τους έμπειρους mixologists του Sinatra: Ελένη Καρατζιά και Λεωνίδα Σεμέλογλου.



Την Παρασκευή Chris Kaltsas και Simon Templar στα decks για να γίνει η βραδιά αξέχαστη, ενώ το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Nestor παρέα και πάλι με τον Simon Templar και η ένταση ανεβαίνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Κυριακή αγαπάμε ελληνικά και λικνιζόμαστε στις πιο γνωστές ελληνικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Sunday Greekζ και Chris Kaltsas μόνο στο Sinatra.



Όσο για το νέο ανανεωμένο μενού του, πραγματικά δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα ενδιαφέροντα και άκρως γευστικά πιάτα. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

 

Η εβδομάδα είναι τόσο πλήρης που δεν θέλεις καν να πας θάλασσα...!

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 265 επισκέπτες