Κάθε ημέρα της εβδομάδας έχετε λόγο για να επισκεφτείτε τον artistic χώρο του Kennedy για ένα lunch break όλο γεύση και απόλαυση.





Όσες κι αν είναι οι καθημερινές υποχρεώσεις, ένα διάλειμμα τις μεσημβρινές ώρες για να γευτείτε κάτι νόστιμο και θρεπτικό, να πάρετε την απαραίτητη ενέργεια και να χαλαρώσετε για λίγο νου και σώμα προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στο υπόλοιπο της ημέρας καθίσταται επιτακτικό.

Το Kennedy αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή γι’ αυτό το break. Ο απόλυτα προσεγμένος χώρος του σε συνδυασμό με τα απίθανα πιάτα του δημιουργούν το τέλειο σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας, ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τα κλείσετε το πρώτο μισό της ημέρας και να περάσετε με δύναμη και ενέργεια στο δεύτερο.





Καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή από τη 1 έως τις 5 εσείς επιλέγετε το πιάτο σας μεταξύ των: κυρίως, σαλάτα ή σνακ και το απολαμβάνετε παρέα με ένα ποτήρι κρασί ή μια παγωμένη μπύρα από το βαρέλι του Kennedy εντελώς δωρεάν.

Κι όταν έρθει το πολυπόθητο Σαββατοκύριακό λέμε “Wine Not?” και συνοδεύουμε το πλήρες γεύμα μας με μια φιάλη κρασιού από επιλεγμένα ελληνικά κτήματα. Ο sommelier του Kennedy είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να επιλέξουμε εκείνο που ταιριάζει απόλυτα γευστικά με πιάτα που πρόκειται να γευτούμε.









Κάθε ημέρα της εβδομάδας έχουμε λόγο να επιλέξουμε το Kennedy για να δώσουμε γεύση και άρωμα στα μεσημέρια μας!

Kennedy // Τηλέφωνο κρατήσεων  23210 22250

Διαβάστε επίσης: