Από την αρχή της σεζόν ταξιδέψαμε γευστικά σε όλο τον κόσμο μέσα από το cocktail and food pairing του Βόλτα. Δεν υπήρξε χώρα αυτού του πλανήτη που να μη γνωρίσαμε τη γαστρονομία της.

 

Έτσι, λοιπόν, η ανατροπή έρχεται στην πρώτη γευστική Πέμπτη του 2018, καθώς ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τις νοστιμιές του τόπου μας και να γευτούμε ένα cocktail and food pairing αλά σερραϊκά. Δεν είναι λίγα τα τοπικά εδέσματα και τα σερραϊκά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη γεύση τους.

Ανυπομονούμε, λοιπόν, να δούμε με ποιο τρόπο ο σεφ του Βόλτα Γιώργος Παντόπουλος θα επιλέξει να τα συνδυάσει και να δημιουργήσει μοναδικές συνταγές με τοπικό αλλά πάντοτε σύγχρονο χαρακτήρα!



Διαβάστε επίσης: