Το Μπακάλικο φόρεσε τα γιορτινά του!
Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια πήραν τη θέση τους στη διακόσμηση, τα λαμπιόνια άναψαν και η ατμόσφαιρα έγινε αμέσως γιορτινή και ακόμη πιο χαρούμενη!

Με την καλύτερη διάθεση και τους πιο νόστιμους, νηστίσιμους και μη μεζέδες οι άνθρωποι του Μπακάλικου μας περιμένουν! Γιατί τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα μαγαζί για να το καθιερώσει ως στέκι; Ζεστή φιλοξενία, πηγαία χαμόγελα και φυσικά πεντανόστιμα πιάτα!

Ε, το Μπακάλικο τα έχει όλα και αυτές τις ημέρες σε μια άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!!



Αν θέλετε ένα τραπέζι γεμάτο με θαλασσινούς και νηστίσιμους μεζέδες τότε δεν έχετε παρά να κάνετε ένα συνδυασμό μεταξύ των: κριθαρώτο θαλασσινών, γαρίδες σαγανάκι και θραψαλάκι σχάρας.

Ενώ αν τα κρεατικά είναι η λαχτάρα σας τότε σίγουρα θα ευχαριστηθείτε με τον καβουρμά συνοδευμένο από αυγά μάτια, το σπετσοφάι και τα χοιρινά μπριζολάκια με κρέμα γάλακτος και φρέσκα μανιτάρια.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι απλώς μια πρόταση, αφού στον κατάλογο του Μπακάλικου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, ορεκτικά, αλμυρά, ψητά της ώρας, φρέσκιες σαλάτες και τόσα άλλα καλούδια που σου ανοίγουν την όρεξη μόνο που τα διαβάζεις στον κατάλογο.

Η κάβα των ποτών, τέλος, δεν θα δυσαρεστήσει κανέναν. Από τους λάτρεις της μπύρας και του κρασιού μέχρι τους μερακλήδες του τσίπουρου και του ούζου, όλοι βρίσκουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για να συνοδεύσουν το γεύμα τους!

Και φέτος τα Χριστούγεννα λέμε Χρόνια Πολλά και τσουγγρίζουμε τα ποτήρια μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο ουζάδικο το “Μπακάλικο”!
Καλές γιορτές σε όλους!

Διαβάστε επίσης: