Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή στις Σέρρες

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διευθύντρια Γυμνασίου...

Μουσική διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σερρών

Μουσική διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού...

Πολιτική Προστασία: Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) και ο Δήμος Σερρών

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Παπαευσταθίου αποφάσισε να τεθούν σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) από τη Δευτέρα 26.01.2026, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ δ΄ του Ν. 4662/2020 όπως ισχύει,• Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και

Έκτακτη συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ στο Δήμο Σερρών

Συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα το μεσημέρι, το...


serreslife

Σε… θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Καλαϊτζή και της υποψήφιας δημάρχου Αγνής Δουβίτσα στη Βισαλτία, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς η πρωτιά εναλλάσσονταν μεταξύ τους, για να καταλήξει στο συνδυασμό του Δ. Καλαϊτζή, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίσει και την εκλογή του. Για περίπου 300 ψήφους η παράταξη του δημάρχου δεν μπόρεσε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.

Με καταμετρημένες ψήφους στα 69 από τα 69 τμήματα, ο συνδυασμός του κ. Καλαϊτζή έλαβε 48,96%, της κυρίας Δουβίτσα 46,86% και του υποψηφίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Χ. Τερζίδη 4,19%.

«Οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση των συνδημοτών μας» δήλωσε ο κ. Καλαϊτζής, τονίζοντας πως στον β’ γύρο οι δημότες πρέπει να επιλέξουν το συνδυασμό που έχει το καλύτερο πρόγραμμα, τον ικανότερο, αυτόν που μπορεί να κάνει περισσότερα για τον δήμο.

serreslife

Διαβάστε επίσης: