Αυτό τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες για νεαρό που πήγε το πρωί στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για να δώσει εξετάσεις θεωρητικού μέρους για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Ο νεαρός ζήτησε για λόγους υγείας να μην διαβάσει, αλλά να ακούσει μέσω ακουστικών τις ερωτήσεις, όπως και έγινε. Ωστόσο, φέρεται να είχε ακουστικό τύπου “ψείρα”, μέσω του οποίου ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών θα άκουγε τις ερωτήσεις και θα του μετέφερε τις απαντήσεις.

Μία, όμως, απροσεξία του νεαρού φέρεται να τον πρόδωσε στον υπάλληλο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και αυτή δεν ήταν άλλη από τον σκούφο που φορούσε κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο νεαρός εξεταζόμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της Σχολής Οδηγών αυτός αναζητείται.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Έριξε πολύ νερό σε Τούζλα – Κάριανη ! Σημαντικά ύψη βροχής κατεγράφησαν τα τελευταία 24ωρα στο παραλιακό μέτωπο του Στρυμονικού Κόλπου και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της Παραλίας Οφρυνίου και τη...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 363 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200