Σε σοβαρή βλάβη (σπάσιμο) ενός από τους κεντρικούς μεταφορικούς  αγωγούς νερού της ΔΕΥΑΣ σε σημείο της οδού Β.Βασιλείου,  οφείλεται η διακοπή παροχής νερού σε περιοχές της πόλης αλλά και τα  προβλήματα χαμηλής πίεσης που σημειώθηκαν την Πέμπτη από στις 2.30 περίπου το μεσημέρι στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εμμ. Ανδρόνικου, Σταμούλη, Μιαούλη, Γρ. Ρακιτζή, Εμμ. Παππά, Ιωάννου Θεολόγου, Ναούσης, Βενιζέλου και Νικ. Πλαστήρα.

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος είπε πως αμέσως έσπευσαν στο σημείο που εντοπίστηκε η βλάβη,  η βάρδια υπηρεσίας και εξωτερικοί συνεργάτες  προκειμένου να γίνει αποκατάσταση. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν πράγματι μεγάλο τόσο για τα σπίτια της περιοχής όσο και τα καταστήματα εστίασης και καφέ. Ο κ. Χαλκιόποιλος είπε ότι οι  αίτιες ενδεχομένως να είναι  πολλές,  μπορεί να είναι η παλαιότητα του δικτύου ή ένα παλιό μπάζωμα, το οποίο με τη συνεχή ροή του νερού να υποχώρησε και να έσπασε.  Η αποκατάσταση της υδροδότησης έγινε σταδιακά και η πλήρης αποκατάσταση έγινε περίπου στις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Έριξε πολύ νερό σε Τούζλα – Κάριανη ! Σημαντικά ύψη βροχής κατεγράφησαν τα τελευταία 24ωρα στο παραλιακό μέτωπο του Στρυμονικού Κόλπου και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της Παραλίας Οφρυνίου και τη...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 293 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200