Καθόλα έτοιμη για την αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων, που πιθανόν να προκύψουν, από χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο εμφανίζεται η Αντιπεριφέρεια Σερρών, ύστερα και από την υπογραφή σχετικής σύμβασης με εργοληπτική εταιρεία για το έργο «Μίσθωση μηχανημάτων για τον Αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Σερρών για την τριετία 2020-2022», προϋπολογισμού 825.000 ευρώ.

Πρόκειται για την παροχή υπηρεσιών για την εφαρμογή του προγράμματος αποχιονισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για την τριετία 2020-2022.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εργασίες αποχιονισμού, αλατοδιανομής και απεγκλωβισμού οχημάτων , όπως επίσης και οποιεσδήποτε άλλες κριθούν απαραίτητες για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από τις χιονοπτώσεις.

Για τις εργασίες αποχιονισμού, αλατοδιανομής και απεγκλωβισμού οχημάτων προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν 12 μηχανήματα.

Συγκεκριμένα : πέντε αποχιονιστικά μηχανήματα με λεπίδα και αλατοδιανομέα , τρεις διαμορφωτήρες γαιών (γκρέηντερ), ένας γερανός 30tn και τρία φορτηγά, με μικτό βάρος άνω των 30tn για μεταφορά αλατιού.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 225 επισκέπτες