Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν και χθες το κατώφλι της 5η Serexpo που διοργανώνει το Επιμελητήριο και η Π.Ε Σερρών, οι οποίοι περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών, συμμετείχαν ή παρακολούθησαν παράλληλες δράσεις και απόλαυσαν τους ΟΝΙΡΑΜΑ στη μουσική σκηνή.

Στις 7 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων. Στην έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οποία συμμετέχουν πάνω από 150 Σερραίοι εκθέτες – επιχειρηματίες.

Και σήμερα συνεχίζονται οι παράλληλες δράσεις, δωρεάν μαστογραφίες από την Αντικαρκινική Εταιρεία , οι επισκέψεις μαθητών από όλο το Νομό, η εθελοντική αιμοδοσία οι επιδείξεις πρώτων βοηθειών, η λειτουργία του Λούνα παρκ και άλλα.

Στη μουσική σκηνή απόψε στις 20.45 το βράδυ ανεβαίνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το Σάββατο ο Γιώργος Μαργαρίτης και την Κυριακή η αυλαία πέφτει με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο επί σκηνής.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωΐ έως τις 10 το βράδυ, καθημερινά, μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και με δωρεάν πάρκινγκ. Ειδική τιμή ισχύει για τη μετάβαση στην έκθση με τα αστικά λεωφορεία (1 ευρώ μετ’ επιστροφής).

Παρασκευή 27/09

09:00 ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ I Δωρεάν Μαστογραφίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

10:00 ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

10:00 ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ | Εθελοντική Αιμοδοσία

11:00 ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

- «Ελληνικό Γάλα: Από τη Φάρμα στο Ποτήρι» | Ι.Ε.Γ.

- Ο Μικρός Καταναλωτής - Μία Βαλίτσα Ταξιδεύει... στις Σέρρες Πολυχώρος Εκδηλώσεων «ΑΘΗΝΑ»

12:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Σύσκεψη παραεμπορίου – Γ. Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αίθουσα «Ερμής», Στρατόπεδα Κολοκοτρώνη.

18:00 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

MUSIC BAND FESTIVAL Μπάντα Π Σώματος Στρατού

19:00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

20:45 Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Δείτε  αναλυτικά το πρόγραμμα:

serreslife

serreslife

serreslife

serreslife

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Γιατί δεν λειτούργησε το τρενάκι στη Serexpo Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν λειτούργησε τελικά το τουριστικό τρενάκι στη 5η ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 403 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200