Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μετέβη στο επιχειρησιακό κέντρο της Νέας Οδού στις Αφίδνες για να επιθεωρήσει την κατάσταση χάους που διαμορφώθηκε από... λίγα εκατοστά χιονιού, με εκατοντάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται για ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα.

 

Όπως σημείωσε από τις Αφίδνες ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών: «Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη, αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα, με τη Νέα Οδό, η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν, χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα».

Πηγή: documento.grmento.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...