Τις απαραίτητες εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού, που καιρό τώρα ζητούσαν οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας «Δόξα Νέας Μπάφρας» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Ηλιοκώμης, έκανε ο Δήμος Αμφίπολης. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης και αγαστής συνεργασίας δόθηκαν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, που όντως αντιμετώπιζε το εκεί γήπεδο.

Με προσωπική μέριμνα του ίδιου του Αντιδημάρχου, Ιορδάνη Παπαδόπουλου και με τη συνδρομή των υπαλλήλων του συνεργείου βάφτηκαν τα κάγκελα και η κεντρική πόρτα του γηπέδου της Ηλιοκώμης, επιδιορθώθηκαν οι βάσεις στις θύρες εισόδου των θεατών, έγινε η κατάλληλη υποστηρικτική συντήρηση στην περίφραξη, διαμορφώθηκε ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων και τελέστηκαν επιτυχώς οι αναγκαίες εργασίες αναφορικά με τον καθαρισμό ξερών χόρτων, κλαδιών και πρανών στο βόρειο τμήμα του γηπέδου.  
Από τη δική τους πλευρά, οι υπεύθυνοι από το ΔΣ της ομάδας «Δόξα Ν.Μπάφρας» επιφορτίστηκαν με τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Ηλιοκώμης, ο οποίος για χρόνια ήταν παρατημένος και πάντως σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση.                                                                                                       «Συνεχίζουμε τις λογής-λογής δράσεις μας και κρίναμε ως επιβεβλημένη αυτή την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο αυτού του γηπέδου, ώστε να αποκτήσει μια όσο το δυνατόν πιο όμορφη και καθαρή εικόνα ο όλος χώρος», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Συντήρησης Υποδομών του Δήμου Αμφίπολης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.
Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)  

Διαβάστε επίσης:

  • 2021 με συνείδηση αλλά και με λίστα... Στις επόμενες γραμμές αναπτύσσω κάποιες σκέψεις, καθώς καιρό τώρα ήθελα να αναφερθώ, και προσωπικά αλλά και σε γενικότερο επίπεδο, σε ορισμένες καταστάσεις που ...
  • 500αρίσαμε . . . !! Ο χρόνος κυλά αθόρυβα και μας ξεγελά. Χαιρόμαστε για την κάθε ημέρα, που γεννιέται και σπρώχνουμε το «σήμερα» να γίνει «χθες», μη λογαριάζοντας πως κάθε ημέρα π...