Ο Καρπουχτσής Κώστας μέλος της Κ.Ε. Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα Ν.Σερρών κατηγόρησε την κυβέρνηση πως εμφανίστηκε ανοργάνωτη στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα και πως το στρατόπεδο Βασιλειάδη της Ροδόπολης δεν επιτρέπει την αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπων

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του

Ανοργάνωτη εμφανίσθηκε για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, όσον αφορά στην αντιμετώπιση του προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος.

Με μια κίνηση που δηλώνει τον πανικό και την έλλειψη οργάνωσης, αποφάσισε τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής, στο στρατόπεδο "Βασιλειάδη" της Ροδόπολης.
Είναι ανθρωπίνως αδύνατο, μέσα σε τρεις μέρες, να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες, που θα διασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση ανθρώπων.
Αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα την κυβέρνηση.
Το μόνο που φαίνεται να την ενδιαφέρει, είναι να κρύψει το πρόβλημα "κάτω από το χαλί", πρόχειρα, τσαπατσούλικα και καταπατώντας κάθε έννοια και ουσία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Επίσης, η έννοια "δημοκρατικός διάλογος", είναι άγνωστη για την κυβέρνηση και τηρώντας το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", αγνόησε την άποψη της τοπικής κοινωνίας, την οποία φυσικά ουδέποτε ζήτησε.
Καμμία ζύμωση με τους φορείς του Δήμου Σιντικής, και παντελής απουσία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας που έχει επιτελικό και θεσμικό ρόλο.

Αποφάσισε εν κρυπτώ και επέβαλλε την απόφασή της.

Όπως ακριβώς λειτουργούν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Διαβάστε επίσης:

  • Κι όποιον πάρει ο Χάρος … Η φωτογραφία είναι άκρως αποκαλυπτική και επιβεβαιώνει ότι ορισμένοι Έλληνες οδηγοί «πάσχουν» από οξεία ανεγκεφαλίτιδα. Στην προκείμενη περίπτωση παρατηρούμε έν...
  • Club στις Σέρρες απέκτησε η Λίβερπουλ! Έφτασε μόνο ένα κάλεσμα στο Διαδίκτυο για να βρεθούν μέσα σε δύο(2) μόλις ημέρες περισσότερα από τριάντα(30) άτομα και να συστήσουν στις Σέρρες το Σύλλογο Σερρα...
  • Βόλτα στην παλιά μου γειτονιά ! Ένα τεράστιο «μανιτάρι» μέσα στις κόκκινες κεραμοσκεπές των προσφυγικών τετρακατοικιών, φάνταζε η πρώτη οικοδομή που χτίστηκε στην οδό Πόντου πριν από περίπου τ...