Ο χρόνος κυλά αθόρυβα και μας ξεγελά. Χαιρόμαστε για την κάθε ημέρα που γεννιέται και σπρώχνουμε το «σήμερα» να γίνει «χθες», μη λογαριάζοντας πως κάθε ημέρα που φεύγει είναι η ίδια μας η ζωή, που γλιστρά κι αυτή μαζί με το χρόνο.


Όλα αυτά σκέφτηκα προχθές, όταν σκαλίζοντας το αρχείο μου διαπίστωσα ότι οι «ΑΠΟΨΕΙΣ» μας στο site:SERRESLIFE , έφτασαν πια τις 400! Τετρακόσια(400) θέματα μαζί σας, τετρακόσιες(400) ΑΠΟΨΕΙΣ κοντά σας, να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τα προβλήματα αυτού του τόπου, να χαιρόμαστε για στιγμές «αλλιώτικες» της ζωής, να καυτηριάζουμε συμπεριφορές, να προβάλλουμε ανάγκες και ελλείμματα, να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο.

Χαίρομαι, γιατί η μεταξύ μας επικοινωνία έχει σημασία.
Κάθε φορά που ένα δικό σας βλέμμα στέλνει στη «στήλη» μας συμπαράσταση και ενδιαφέρον, κάθε φορά που ένα χαμόγελο γεννιέται στα χείλη του αναγνώστη της «στήλης», κάθε φορά που ένας καλός ή κακός λόγος φτάνει στα αυτιά της «στήλης», χαίρομαι. 
ΝΑΙ, χαίρομαι, γιατί η μεταξύ μας επικοινωνία έχει σημασία. 

Σε όλους εσάς, που αφιερώσατε τρία(3) λεπτά για να διαβάσετε την ΑΠΟΨΗ, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και σε όλους εσάς, που διαβάσατε την ΑΠΟΨΗ και τελειώνοντάς την χαμογελάσατε, προβληματιστήκατε, ίσως βρίσατε, διαφωνήσατε ή συμφωνήσατε, συνεχίστε το ταξίδι μαζί μας στην επικοινωνία για να νικήσουμε το χρόνο που ροκανίζει τις ρίζες μας και να μεγαλώσουμε το «τώρα» της ζωής μας.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει τα μάτια, τα αυτιά, τις αισθήσεις όλες ανοιχτές για να οσμίζεται τα γεγονότα και να τα προβάλλει. Το άγχος για τη «είδηση» είναι η καταστροφή του, γιατί τον εγκλωβίζει και τον αγκυλώνει.

Η είδηση κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη και αρκεί λίγη φαντασία για να την ανακαλύψεις. Όμως, η αλήθεια της ΑΠΟΨΗΣ προκειμένου να φτάσει σε εσάς χρειάζεται ένα βήμα, κι αυτό το δίνει το site:SERRESLIFE και έτσι πορευόμαστε μαζί στο χρόνο. Χίλια ευχαριστώ στους ανθρώπους του site:SERRESLIFE, που φιλοξενεί την ΑΠΟΨΗ μου στους κόλπους της.

Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Δημοσιογράφος-Φιλόλογος) 

Διαβάστε επίσης: