Δείτε τη ανάρτησε ο δικηγόρος Σωτήτης Τσομπανούδης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

 

Φιλικές συμβουλές προς τα πιτσιρίκια που έγραψαν το αισχρό σύνθημα στον τοίχο του 4ου Γυμνασίου-Λυκείου στις Σέρρες, χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΟΚ.

Καταρχάς είστε πιτσιρίκια ακόμη.

Κάποια στιγμή θα μεγαλώσετε, θα γίνετε εργαζόμενοι και κάποιος αντιδήμαρχος καθαριότητας θα σας αγγαρέψει να πάτε να σβήσετε ένα παρόμοιο σύνθημα που θα το χουν γράψει άτομα σαν και σας.

Θα γίνετε γονείς και δεν θα αντέχετε να βλέπουν τα μικρά παιδιά σας, που μόλις έχουν αρχίσει να διαβάζουν, τέτοιες αισχρές εκφράσεις.

Θα γίνετε αστυνομικοί και θα κουραστείτε να κυνηγάτε κάθε βράδυ πιτσιρίκια σαν και σας που θα γεμίζουν τους τοίχους συνθήματα.

Και τελικά θα γίνετε φορολογούμενοι, που όλη αυτή η διαδικασία θα επιστρέφει σε εσάς με έξοδα που πρέπει να κάνει το Κράτος για να αντιμετωπίζει παρόμοιες κουταμάρες με αυτήν που κάνατε εσείς

Εγώ ξόδεψα μια ώρα σήμερα μέχρι να βρω ανοικτό μαγαζί να πάρω άσπρο σπρέυ να σβήσω το σύνθημά σας.

Δεν θα σας μαλώσω. Απλά καθίστε και σκεφτείτε ότι ο κόσμος που θα ζήσετε δεν θα σας παραδοθεί έτοιμος, αλλά θα τον φτιάξετε εσείς.

Μην το ξαναγράψετε σας παρακαλώ.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης:

  • Η ανθρώπινη ζωή στο ζύγι της απελπισίας ! Ανάμεσα στις χιλιάδες των ειδήσεων, που ακούστηκαν όλες αυτές τις ημέρες, πέρασε και η είδηση αυτή: Γιατροί στη γειτονική Ιταλία επιλέγουν με κριτήριο την ηλικί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 310 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200