«Άκουσα τη Φώφη Γεννηματά να πανηγυρίζει για το 8% που πήρε το πρώην ΠΑΣΟΚ-νυν ΚΙΝΑΛ και τραβούσα τα μαλλιά μου. Της παραδώσαμε ένα 40% και το πήγε στο 8% με τη «δεξιόστροφη» πολιτική της και των συνεργατών της, κι έχει το θράσος να ομιλεί! Όταν, από ένα κόμμα, κίνημα, πολιτική κίνηση, πες το ΄πως θες, φεύγουν οι ψηφοφόροι σου δεν φταίει αυτός που σου τους κλέβει αλλά εσύ που δεν κατάφερες να τους συγκρατήσεις».


Όλα τα παραπάνω με παρακάλεσε να τα γράψω εξοργισμένος, πρώην Πασοκτζής για να του αποδείξω, όπως είπε, ότι είμαι αντικειμενικός.

Όμως, εγώ θα σταθώ στη δήλωση της Φώφης, αμέσως μετά τα αποτελέσματα. Λίγο έως πολύ επέρριψε στο ΣΥΡΙΖΑ την αιτία ανόδου της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία. Το ότι η ίδια σε όλους τους τόνους έλεγε ότι θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τον κ.Μητσοτάκη, επειδή δεν θέλει να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, αλήθεια, πόσους ψηφοφόρους της αποθάρρυνε;

Ρωτώ εύλογα και καλοπροαίρετα τούτο :
Γιατί, τάχα, να ψηφίσω το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, όταν γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα γίνει «δεκανίκι» και «συμπλήρωμα» και «πατερίτσα» της ΝΔ ; Βέβαια, η αυτοδυναμία της ΝΔ χάλασε τα σχέδια της Φώφης. Δεν την έχει πλέον ανάγκη ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης και κάποιον πρέπει να βρει η ίδια για να φορτώσει την ήττα της.

Με αυτά και με εκείνα, θαρρώ πως η αξιότιμη Φώφη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα κοιτάζει μάλλον το …«κενό»

Άποψη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 210 επισκέπτες