Με τον αγώνα δρόμου 12,5 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019 θα ολοκληρωθεί το τριήμερο δρομικό event που διοργανώνει το τμήμα δρομέων υγείας του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού.

Στον αγώνα δρόμου έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή 150 δρομείς όλων των ηλικιών με την εκκίνηση να δίνεται από το κέντρο της πόλης των Σερρών. Ο αγώνας είναι ημιορεινός και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του θα πραγματοποιηθεί στα όμορφα καταπράσινα μονοπάτια της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Το τριήμερο δρομικό event που διοργανώνει για πρώτη φορά το τμήμα δρομέων υγείας του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού τα έχει όλα. Από βόλτα των μικρών παιδιών στους πεζοδρόμους της πόλης, μέχρι δενδροφυτεύσεις, διαγωνισμούς, συναυλία αλλά και συγκέντρωση σχολικών ειδών για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που αποτελούν την «ψυχή» του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και που υπηρετούν εδώ και χρόνια το δρομικό κίνημα στις Σέρρες, ο Γιώργος Θεοχάρης, ο Κώστας Αγγειοπλάστης και ο Στέργιος Σαπαρδάνης με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις κι όλα δείχνουν ότι αυτό το τριήμερο θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τον Σερραϊκό αθλητισμό.

Οι μικροί φίλοι του τμήματος (παιδιά έως 11 ετών) που θα πάρουν μέρος το Σάββατο 31 Αυγούστου στη βόλτα στους πεζοδρόμους της πόλης (απόσταση 500 μέτρων) θα πάρουν δώρο από ένα μετάλλιο-έκπληξη, μια μπλούζα με το έμβλημα του Πανσερραϊκού (τον λέοντα της Αμφίπολης) αλλά και από ένα δροσερό παγωτό ενώ θα κληρωθούν και δύο ποδήλατα.

Στον τερματισμό του αγώνα των 12.5 χιλιομέτρων οι συμμετέχοντες θα δροσιστούν με έναν χυμό, θα παραλάβουν μπλούζα και αναμνηστικό μετάλλιο και θα μπούνε στην κλήρωση για ένα δρομικό ρολόι.

Το Τμήμα Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού σε συνεργασία με το Δασαρχείο Σερρών θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στη «βόλτα στους πεζόδρομους της πόλης» ένα φυτό για να το σπείρουν και να το φροντίζουν.

Το πρόγραμμα του τριημέρου δρομικού event είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/8

17:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs).

17:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

30/8 21:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΙΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “LES AU REVOIR”

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/8

9:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs).

9:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

18:00 «ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» για τους μικρούς φίλους!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/9

7:30 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs)

10:00 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

10:30 ΕΚΚΊΝΗΣΗ VOREIA BEER SERRES TRAIL

12:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

13:00 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

14:00 ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας στη Liverpool Κυνήγησε το όνειρό του και το πραγματοποιεί γρηγορότερα απ’ όσο κι ο ίδιος θα περίμενε, σε επίπεδο που οι περισσότεροι συναθλητές του δε θα φτάσουν ποτέ! Η πορε...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 252 επισκέπτες