serreslife

Η άμεση κινητοποίηση και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί την Πέμπτη (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 27χρονος ημεδαπός, για απάτη σε βάρος 35χρονου.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο 49χρονος πατέρας του, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, ο 35χρονος κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών ότι τα παραπάνω άτομα τον εξαπάτησαν στέλνοντας του πλαστό τραπεζικό έμβασμα για την αγορά αυτοκινήτου, που πουλούσε μέσω διαδικτυακής αγγελίας αντί των 17.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο το παρέλαβε ο 49χρονος μετά από συνάντηση που έγινε την Τετάρτη (19-7-2017) στην πόλη των Σερρών. Στη συνέχεια με σκοπό να πουλήσουν εκ νέου το αυτοκίνητο και να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος, ανήρτησαν σχετική διαδικτυακή αγγελία με τιμή πώλησης τις 10.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και παρουσιαζόμενοι ως υποψήφιοι αγοραστές, συνάντησαν τον 27χρονο χθες (20-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάστηκε ως υποτιθέμενος ιδιοκτήτης του οχήματος και συνελήφθη, ενώ το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Σε κοντινή απόσταση ανέμενε εντός οχήματος ο 49χρονος, εποπτεύοντας τον χώρο και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε ανεπιτυχώς με το όχημα του να εμβολίσει τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναπτύσσοντας ταχύτητα διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 285 επισκέπτες