Η φετινή Ser Expo στις Σέρρες είναι γένους θηλυκού: Αρβανιτάκη, Βίσση, Βανδή & ΠαπαρίζουΗ φετινή Ser Expo, η Διεθνής Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών, ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα με το άρτια επιμελημένο πρόγραμμά της και τις πολιτιστικές της δράσεις. Η Ser Expo αξιώνεται πλέον ως υψηλού κύρους θεσμός για το επιχειρείν πανελλαδικά.
Κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να αναδείξει πανελλαδικά και διεθνώς το Σερραϊκό Επιχειρείν και τα συγκρητικά αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του τόπου μας! Ο αύλειος χώρος του Διοικητηρίου Π.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία) θα φιλοξενήσει και φέτος τη Ser Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Από τη σκηνή της Ser Expo 2017 πρόκειται να περάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου και Ελευθερία Αρβανιτάκη θα γεμίσουν με τις φωνές τους την πόλη μας αυτές τις 3 ημέρες.
Την αυλαία των συναυλιών ανοίγει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου η μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη. «Εδώ να μείνεις» θα μας τραγουδήσει κι εμείς φυσικά θα μείνουμε εκεί για να την απολαύσουμε.

Τη σκυτάλη παίρνει η ΑΠΟΛΥΤΗ, η μια και μοναδική Άννα Βίσση για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Ακούραστη και ανεξάντλητη η Άννα υπόσχεται μια βραδιά άνευ προηγουμένου.

Τελευταίες (και καλύτερες) Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου! Μπορεί να τις παρακολουθήσαμε φέτος σε διαφορετικά talent shows στο ρόλο της κριτικής επιτροπής, το καλοκαίρι ωστόσο τις βρίσκει μαζί, ενωμένες σε ένα show που δεν έχετε ξαναδεί.

Η συνταγή της Ser Expo 2017 είναι επιτυχημένη από τα χαρτιά! Αναμένουμε όλοι το τέλος του Σεπτέβρη για να τη ζήσουμε!
Τελευταία Σερραϊκά Νέα

More Articles