serreslife

Δώδεκα μήνες φυλάκιση (εξαγοράσιμη) επέβαλε το δικαστήριο Σερρών στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, κυρία Φωτεινή Αραμπατζή. Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν η μη καταβολή δεδουλευμένων σε δύο εργαζόμενες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ, από την εποχή στην οποία ήταν ιδιοκτήτρια και διευθύντρια (παραιτήθηκε το 2012 από τις θέσεις όταν πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής με τη ΝΔ).

Να σημειωθεί πως η κυρία Αραμπατζή ζήτησε και η ίδια να αρθεί η ασυλία της, όταν το θέμα έφερε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Εισαγγελέας Σερρών.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε προχθές, μετά από πολλές αναβολές, και αφού το δικαστήριο δε δέχθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για νέα αναβολή.

Το δικαστήριο αφορούσε το ποινικό μέρος της υπόθεσης, ενώ το αστικό (η αποζημίωση των εργαζομένων) έχει κριθεί σε άλλο δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων.


Πηγή: ANEXARTITOS.GR

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...