Σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια που φίμωσε τον μαθητή στις Σέρρες

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διευθύντρια Γυμνασίου...

Μουσική διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Σερρών

Μουσική διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού...

Πολιτική Προστασία: Σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) και ο Δήμος Σερρών

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νικόλαος Παπαευσταθίου αποφάσισε να τεθούν σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) από τη Δευτέρα 26.01.2026, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ δ΄ του Ν. 4662/2020 όπως ισχύει,• Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και

Έκτακτη συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ στο Δήμο Σερρών

Συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα το μεσημέρι, το...

ΠΕ Σερρών - Επιχειρησιακή Άσκηση Επί Χάρτου “Παγωμένη Ασπίδα 2026”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου...


serreslife

Πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο (debate) από τον Αθανάσιο Μπαζδάνη προς τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών Γ.Μωυσιάδη.
«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο δημόσιος διάλογος αποτελεί το επιστέγασμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος…», επισημαίνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών, με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», κ. Αθ. Μπαζδάνης, δήλωσε τα εξής:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο δημόσιος διάλογος αποτελεί το επιστέγασμα του δημοκρατικού μας πολιτεύματοςκαι προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα να αποκρυσταλλώσουν την άποψή τους για το ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της Περιφερειακής Ενότητας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Κρίνω ότι μια συνάντηση των δύο υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών της Π.Ε. Σερρών, με κοινά αποδεκτούς όρους, όπου θα παραθέσουν τις απόψεις και τα επιχειρήματά τους, θα συμβάλλει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Απευθύνω, λοιπόν, στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο (debate)».

Διαβάστε επίσης:


swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 375 επισκέπτες