Την απόλυτη στήριξη στην Παρέμβαση της εισαγγελίας Σερρών μετά από την δυσλειτουργία που παρατηρείται στην λειτουργία των αρκετών δημοσιών υπηρεσιών, εξαιτίας της λήψης αδειών από πολλούς υπαλλήλους.

Να ζητήσει ονομαστική κατάσταση των υπαλλήλων που έλαβαν ειδική άδεια μετά την έκδοση της ΠΝΠ για το θέμα της πανδημίας εκφράζει ο δικηγορικός σύλλογος Σερρών.

Διαβάστε την δήλωση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτη Καρίπολγου:

Η Εισαγγελία Σερρών έπραξε το αυτονόητο , αυτό που έπρεπε να πράξουν όλοι οι Εισαγγελείς ανά τη Χώρα , και μπράβο της !!
Τι έκανε ; Ζήτησε ονομαστική κατάσταση των υπαλλήλων που έλαβαν ειδική άδεια μετά την έκδοση της ΠΝΠ για το θέμα της πανδημίας .
Γιατί το έπραξε η Εισαγγελέας ;
Γιατί την επόμενη κιόλας ημέρα από τη χορήγηση των αδειών , πάρα πολλοί από τους αδειούχους , αντί να καθησουν σπίτια τους , συνωστίζονταν στις καφετέριες και αλλού .
Έρχεται λοιπόν σήμερα η Ομοσπονδία των Εργαζομενων στις Αποκεντρωμένες Αυτοδιοίκησεις και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας και εκδίδουν δελτία τύπου που καταγγέλουν την ενέργεια αυτή της Εισαγγελέως Σερρών . Μάλιστα οι συνδικαλιστές επιχειρούν να μας κάνουν και μαθήματα νομικών .
Και καταγγέλουν ποιοι ; Αυτοί που κάθονται σήμερα και πληρώνονται κανονικά και μη εκπλαγείτε αν δείτε να παίρνουν και υπερωρίες .
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι .
Ο Δήμος Σερρών έφτασε στο σημείο να μοιράζει τα τρόφιμα του προγράμματος ΤΕΒΑ σε οικογενειες που τα έχουν ανάγκη με εθελοντές γιατί δεν μπορεί να βρει υπαλλήλους ( δικαιολογημένα και αδικαιολόγητα ) να κάνουν αυτοί τη δουλειά .
Λοιπόν , ως εδώ κύριοι .
Προσβάλλετε τη λογική μας και την ηθική που απαιτούν αυτές οι στιγμές .
Όλα έχουν ένα όριο .
Αντί να βάλατε πλάτη τουτη την ώρα , σηκώνετε το δάκτυλο στην κοινωνία .
Φτάνει.

[Τελικά δεν είναι τυχαίο το χάλι μας ....]

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 354 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200