Στην επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας των οχημάτων και των αδειών ικανότητας οδήγησης, που αφαιρέθηκαν μέχρι και τη 16η Μαρτίου, προχώρα από σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Στην ανακοίνωση, που εξέδωσε η Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σερρών Ευαγγελία Δούμα, ξεκαθαρίζεται σε ποιες περιπτώσεις γίνεται η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας των οχημάτων και των αδειών ικανότητας οδήγησης, σημειώνοντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πριν οι οδηγοί να έρθουν σε επικοινωνία με την Τροχαία, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail.

“Παρακαλώ ενημερώσατε τους πολίτες πως, με Απόφαση του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επιστρέφονται από 17-3-2020 στους κατόχους τους, τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων και οι άδειες ικανότητας οδήγησης που αφαιρέθηκαν μέχρι και την 16-3-2020 από τις αστυνομικές αρχές για τροχονομικές παραβάσεις, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

1. παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
2. οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, φαρμάκων ή τοξικών ουσιών
3. οδήγηση στη Λ.Ε.Α.
4. Παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στην στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία
5. Επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση για την επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, για την αποφυγή συγχρωτισμού και συνωστισμού και για
την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ (τηλ. 2321090866, 2321090864)
ή ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η Διοικητής του Τμήματος

Ευαγγελία Δούμα
Αστυνομικός Υποδιευθυντής”

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 369 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200