Πρώτη Λευκή νύχτα για τις Σέρρες με τον δήμο την αντιπεριφερεια και το επιμελητήριο να δημιουργούν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη χορό, διασκέδαση και μουσική, ώστε να στηρίξουν την εμπορική κίνηση της πόλης, τα καταστήματα όμως δεν είχαν την προσέλευση, που επιθυμούσαν.

Τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσαν πως πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση, που θα στηριχθεί από τον κόσμο και θα γίνει θεσμός.

Παρά το δυνατό κρύο, με τους επαγγελματίες σε ετοιμότητα και τους καταναλωτές ευδιάθετους, η πρώτη Λευκή Νύχτα εξελίχτηκε σε γιορτή της αγοράς της πόλης.

Στα καταστήματα εστίασης, είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που είχε κατακλύσει τους δρόμους των Σερρών.

Πορεία κατά της εκδήλωσης της Λευκής Νύχτας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, το οποίο θεωρεί πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις αποτελούν πολιορκητικό κριό για τα εργατικά δικαιώματα, χωρίς να συνεισφέρουν στην τοπική αγορά.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Έριξε πολύ νερό σε Τούζλα – Κάριανη ! Σημαντικά ύψη βροχής κατεγράφησαν τα τελευταία 24ωρα στο παραλιακό μέτωπο του Στρυμονικού Κόλπου και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της Παραλίας Οφρυνίου και τη...


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 335 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200