Χιονόπτωση σημειώθηκε στο δρόμο Σερρών - Θεσσαλονίκης, μετά τα διόδια Στρυμονικού, συστήνεται οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και ιδιαίτερη προσοχή καθώς το οδόστρωμα είναι ολισθηρό σε συγκεκριμένα σημεία.

Aμεση ήταν η επέμβαση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν σε διαφορετικά σημεία του Νομού, λόγω των χιονοπτώσεων

Με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και κατόπιν επικοινωνίας του με τις τοπικές Αρχές, εστάλησαν ήδη δύο αποχιονιστικά κρατικά μηχανήματα, εκ των οποίων το ένα στην Άνω Βροντού και στη συνέχεια στον Λαϊλιά, ενώ το δεύτερο εστάλη στη διαδρομή για το Άγκιστρο και κατόπιν θα μεταβεί στο Κεφαλοχώρι του Δήμου Ηράκλειας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών.

Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου σε κατάσταση ετοιμότητας – επιφυλακής, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης: