Σε υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί εξελίσσετε το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στη νέα Δομή Προσφύγων, καθώς οι υπεύθυνοι της Δομής μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνήσει με το Δήμο ώστε να πληρώσουν τα τέλη αποκομιδής που τους αναλογούν.

Εκατοντάδες σακούλες βρίσκονται έξω από τη δομή, μετατρέποντας το χώρο σε μικρή χωματερή, χώρος οι υπεύθυνοι της Δομής να νοιάζονται για τα αποτελέσματα της ενέργειας αυτής.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καρακολίδης μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι μη κυβερνητική οργάνωση που είναι υπεύθυνη της Δομής, ζήτησε να ενημερωθεί για το κόστος αποκομιδής, αλλά εκ τότε εξαφανίστηκε.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έστειλε έγγραφο τόσο στο Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη, όσο και στον Δημαρχό Σπύρο Μισιρλή ζητώντας να τον ενημερώσουν για το ποια θέση θα κρατήσουν απέναντι στο θέμα, αλλά από δημοτικής αρχής το θέμα ακόμη είναι προς διερεύνηση.

Θολό είναι το τοπίο και γύρω από την παλιά δομή, καθώς παρότι είχε γίνει συμφωνία με το Δήμο για να πληρώνουν με δω ανταποδοτικών από τα τιμολόγια της ΔΕΗ, η συγκεκριμένη Δομή, δεν έχει ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας την ΔΕΗ αλλά άλλη εταιρεία, με αποτέλεσμα τα τέλη, τουλάχιστον όπως αναφέρουν η πληροφορίες να μην καταβάλλονται.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Τι θα γίνει με τη γέφυρα του Τσέλιου; Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απάντηση – πόρισμα των ειδικών για τη γέφυρα του Τσέλιου, που παραμένει κλειστή μετά την πρόσφατη μεγάλη πλημμύρα, και αμέσως ...