«Τέλος εποχής» για την Εθνική Τράπεζα και αρχή ταλαιπωρίας για τους Σερραίους(;)

Με ανακοίνωση που ανήρτησε η διεύθυνση του καταστήματος 766, ενημερώνει τους πελάτες του για την μεταφορά των εργασιών του καταστήματος. «Αγαπητοί πελάτες σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019,οι εργασίες του Καταστήματός μας θα μεταφερθούν στο Κατάστημα Σερρών (465) στη διεύθυνση :Πλ. Ελευθερίας 1.Το ΑΤΜ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου  2019, είναι η τελευταία μέρα που θα εξυπηρετεί τους πελάτες της Εθνικής,  το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας το οποίο βρίσκεται επί της οδού 29ης Ιουνίου 10 στις Σέρρες.

Με ανακοίνωση που ανήρτησε η διεύθυνση του καταστήματος 766, ενημερώνει τους πελάτες του για την μεταφορά των εργασιών του καταστήματος. «Αγαπητοί πελάτες σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019,οι εργασίες του Καταστήματός μας θα μεταφερθούν στο Κατάστημα Σερρών (465) στη διεύθυνση :Πλ. Ελευθερίας 1.Το ΑΤΜ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση της  Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει στο  «λουκέτο» του συγκεκριμένου καταστήματος προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίας των Σερραίων, καθώς πλήθος Σερραίων καθημερινά εξυπηρετείται  από αυτό  μιας και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης με πολλές υπηρεσίες σε μικρή απόσταση από αυτό, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ΚΕΠ,Δ.Ο.Υ. .Έντονη ήταν η διαμαρτυρία επίσης και  από ΑμεΑ και ειδικές ομάδες Σερραίων καθώς το συγκεκριμένο κτίριο έχει κατασκευασθεί με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για να λειτουργήσει ως Τράπεζα, υπάρχει ειδική ράμπα για τα Άτομα Με Αναπηρία (ΑΜΕΑ), για εγκύους ,για μητέρες με καρότσια και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα, .ενώ στο εσωτερικό υπάρχει  ειδικό ασανσέρ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κοινού, μεταφέροντας τους στον 1ο όροφο της Τράπεζας για την άμεση επίλυση των συναλλαγών τους.

Επισημαίνεται ότι το μοναδικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη των Σερρών, για να εξυπηρετηθούν οι Σερραίοι είναι το Κεντρικό Κατάστημα στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο είναι δύσκολο στην πρόσβαση για ειδικές ομάδες ,ΑΜΕΑ καθώς δεν  έχει ειδική ράμπα και ως Διατηρητέο κτίριο δεν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις  για την κατασκευή ράμπας

Πηγή: Εφημερίδα Σημερινή των Σερρών - Δήμητρα Μετόκη

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 361 επισκέπτες