Οι Σερραίοι θεωρούνται από τους πιο καλοντυμένους άνδρες. Καθόλου τυχαίο, όταν υπάρχει ένα μαγαζί όπως το Symbolo που με τη βιτρίνα του και μόνο ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Έτσι, η πορεία προς το καλό ανδρικό ντύσιμο είναι μονόδρομος.

Αναζητώντας κανείς κατάλυμα στη δημοφιλή πλατφόρμα Airbnb, δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι θα βρει ένα τέτοιου είδους διαμέρισμα σε μια πόλη όπως η δική μας.

Πωλείται επιχείρηση καφέ μπουγάτσα πλήρως εξοπλισμένη, πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα στον πιο κεντρικό δρόμο των Σερρών, 25 τμ ισόγειο με εξωτερικό χώρο τραπέζοκαθισμάτων.

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει κάποια εκδοχή της έκφρασης «το κλασικό ποτέ δεν χάνει το στυλ του». Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται αλήθεια σε πολλές βιομηχανίες, η βιομηχανία της εστίασης δεν είναι μία από αυτές. Για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή, την εξέλιξη και την παραμονή στην κορυφή των τάσεων.

Ο ηλιόλουστος καιρός και οι πιο ζεστές μέρες που όλοι περιμέναμε ήρθαν και φτιάχνουν ολοένα και τη διάθεσή μας προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για να δώσουμε ραντεβού για ένα ουζάκι με καλούς φίλους, συνοδεία –φυσικά- των απαραίτητων μεζέδων και πιάτων!