Ψάχνετε για το τέλειο κόσμημα για ένα υπέροχο δώρο στη φίλη ή τον φίλο σας; Τι καλύτερο από ένα κόσμημα, που με τη λάμψη και τη διακριτική του γοητεία, θα κάνει για πάντα χαρούμενο τον παραλήπτη του!

Εάν σκεφτούμε Χριστούγεννα, οι τέσσερις πρώτες λέξεις που θα μας έρθουν στο μυαλό μας είναι: χριστουγεννιάτικο δέντρο, Άγιος Βασίλης ,δώρα και το σπίτι μας!

Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου συνεχίζει τη δραστηριότητά της η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), σηματοδοτώντας την διεύρυνση του ενεργειακού της χαρτοφυλακίου και την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρονια είναι το φυσικό αέριο. Τόσο ως μορφή κίνησης, αλλά και θέρμανσης.

Αποτελεί μια αρκετά φιλική επιλογή προς το περιβάλλον. Η εγκατάσταση της έχει πολλά κοινά με την κεντρική θέρμανση πετρελαίου και αποτελείται από καυστήρα με παρόμοιες επιδόσεις, λέβητα, καθώς και σειρά εξαρτημάτων για την υποστήριξη της λειτουργίας του, όπως οι κυκλοφορητές.

Στις Σέρρες η θέρμανση με φυσικό αέριο έχει όνομα Καλουπτσής Χαράλαμπος(επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής εταιρίας Φυσικό Αέριο) προτείνει τον παρακάτω λέβητα ως μια από τις καλύτερες επιλογές για λέβητα φυσικού αερίου

Οι Σερραίοι θεωρούνται από τους πιο καλοντυμένους άνδρες. Καθόλου τυχαίο, όταν υπάρχει ένα μαγαζί όπως το Symbolo που με τη βιτρίνα του και μόνο ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Έτσι, η πορεία προς το καλό ανδρικό ντύσιμο είναι μονόδρομος.

Τα ανασφάλιστα οχήματα παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσει στους ελληνικούς δρόμους ένας οδηγός.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αυτοκινήτων, τα ατυχήματα στα οποία υπήρχαν ανασφάλιστα οχήματα μειώθηκαν μόλις 3.9% μονάδες στους πρώτους 9 μήνες του 2019 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών σήμερα –καθιερώθηκε το 1998 μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών προκειμένου να κοινοποιηθεί στο ευρύ κοινό η θρεπτική και γευστική αξία τους

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 260 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200