Η Χαλκιδική είναι ένας αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Βορειοελλαδίτες όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο που έρχεται στο Αεροδρόμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης αεροπορικώς , για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι περισσότεροι τουρίστες που φθάνουν στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης νοικιάζουν αυτοκίνητο αν θέλουν να γυρίσουν στις υπόλοιπες περιοχές της Χαλκιδικής ή πηγαίνουν με ταξί στην Χαλκιδική αν θέλουν να μείνουν μόνο στο ξενοδοχείο της επιλογής τους και αρέσκονται στις βόλτες στο χωριό της περιοχής.

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του προ ολίων μηνών στην πόλη μας και έχει καταφέρει να γίνει το νέο hot spot για τους λάτρεις των μαμαδίστικων γεύσεων, δηλαδή για όλους μας!

Ποιος είπε ότι η εργασία στο γραφείο καταπονεί λιγότερο το σώμα από μια χειρωνακτική εργασία; Ο μύθος αυτός έχει καταρριφθεί! Η ασφάλεια και η προστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση, αφού η κακή στάση σώματος, ή η παρατεταμένη καταπόνησή του είναι εξίσου επιβλαβείς όπου κι αν εργάζεται κανείς.

Πωλείται επιχείρηση εστίασης- αρτοπωλείο σε κεντρικότατο σημείο στον πεζοδρόμο επι της Μεραρχίας στο κέντρο της πόλης των Σερρών λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη.

Πόσους ακόμα Γιώργηδες, Δημήτρηδες και Γιάννηδες να χωρέσει η Ελλάδα; Με τα χρόνια, δεν είναι λίγοι πλέον οι γονείς που πάνε κόντρα στο παραδοσιακό έθιμο που θέλει τα παιδιά να παίρνουν το όνομα των παππούδων τους, επιλέγοντας πολύ πιο σπάνια και μοναδικά ονόματα.

Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Εξάλλου, το να φοράτε ένα σουτιέν που δεν σας καλύπτει και δεν σας ταιριάζει ακριβώς, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο την αίσθηση που έχετε, αλλά ακόμα και τη διάθεση, μέχρι και τη σωματική σας υγεία.

Είσαι έγκυος; Στο κατάστημα Ρόντσης Ορθοπεδικά πραγματοποιούνται μαθήματα προετοιμασίας της εγκύου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την εξειδικευμένη μαία Πηνελόπη Σωτηρίου.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 194 επισκέπτες