Από τις 17 ως τις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στην κεντρική σκηνή του δημοτικού θεάτρου «Αστέρια» το μεγαλύτερο φεστιβάλ φοιτητικού θεάτρου, η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα.

Για επτά ημέρες φοιτητικοί θίασοι πανεπιστήμια από την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα, το Ναύπλιο, την Αθήνα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, αλλά και από την Σερβία και τη Βουλγαρία θα καταθέσουν τις δικές τους θεατρικές προτάσεις, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν έξι σεμινάρια θεάτρου και θα παρουσιαστούν δύο παιδικές παραστάσεις .

Μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών, τα τμήματα του Studio εφήβων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, όπως και έκθεση ζωγραφικής 30 Σερραίων καλλιτεχνών πλαισιώνουν το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων.

Επίσημη προσκεκλημένη είναι η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου και η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας Βαρβάρα Δούκα.

serreslife

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Τα γενέθλια του Καραγκιόζη στις Σέρρες Όλα έδειχναν πως η ημέρα των γενεθλίων του πρωταγωνιστή μας θα είναι χαρούμενη και χορταστική. Ένα άτυχο συμβάν όμως αλλάζει την ροή των πραγμάτων και ο λαϊκ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 394 επισκέπτες