serreslife

Το «2ο Φεστιβάλ Σερρών  – 2ο SERRES MUSIC + ART FESTIVAL» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16  Σεπτεμβρίου στην αυλή της ΕΡΤ Σερρών ο Σύλλογος «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ». Πρόκειται για ένα τριήμερο πλούσιο και πολυποίκιλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, με δράσεις για παιδιά, μουσικές συναυλίες, μεταμεσονύχτιες κινηματογραφικές προβολές και εκθέσεις εικαστικών με την συμμετοχή 15 καλλιτεχνών.

«Εξαιρετικά μουσικά σχήματαμεταμεσονύκτιες προβολές ταινιών, εκθέσεις φωτογραφίας,  κοσμημάτων, κεραμικών, δημιουργίες με ύφασμα, χειροποίητων μουσικών οργάνωναφήγηση παραμυθιών με μουσική, κουκλοθέατρο και παράσταση καραγκιόζη για παιδιά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γιορτής, χαρίζοντας σε όλους υψηλής αισθητικής, μουσική και έργα τέχνης» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ» Παγώνα Κιάκου.

Το πρόγραμμα

Το παιδικό πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή στις 19.30 με τα «Παραμυθολαλίσματα» – αφήγηση παραμυθιών με μουσική. Με τον  Λευτέρη Πασσιά στη μουσική και τη Δήμητρα Σοφιαδέλη στην αφήγηση.Στις 21.00 στο συναυλιακό κομμάτι θα εμφανιστούν  οι  « Άντε ψιλά- ψιλά» και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ενώ θα ακολουθήσει μεταμεσονύκτια προβολή  ταινίας.Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση κουκλοθεάτρου και θα ακολουθήσει συναυλία με τους: Christos El. Papadopoulos quintet και «The Speakeasies’ Swing Band» και μεταμεσονύκτια προβολή ταινίας.Την Κυριακή  16  Σεπτεμβρίου, στις 19.30, το  παιδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη από το  «Θέατρο Σκιών Θεοδόση Βογιατζή» και στις 21.00 θα ακολουθήσουν συναυλίες με τα συγκροτήματα  «Markab Trio»  και  «DROM».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 203 επισκέπτες